About: Platform 104

Vorige week woensdag ben ik op pad geweest naar Rotterdam, en wel te verstaan Rotterdam Hillegersberg. In de volksmond ook wel de P.C. Hooftstraat van Rotterdam genoemd. Wat een mooie winkels zitten hier, heerlijk om rond te lopen. Ontzettend veel mode! Maar ik was hier met een reden, namelijk de nieuwe winkel Platform 104.

11217505_837245869724011_8751252591679603923_n.jpg

Platform 104 is een winkel, maar ook een plek waar kunstenaars en ontwerpers samen komen. Je kunt er terecht voor onderscheidende dameskleding, kunst, interieurartikelen zoals prachtige lampen en kussens, heren-en (matching) kinder t-shirts, schilderijen, tassen, sieraden en allerlei originele kado artikelen. Onder de winkel zit nog een verdieping waar oa. op maandag yoga-lates wordt gegeven, een combinatie van Yoga en Pilates. En hier worden ook cursussen naailes en Ontwerp & Styling gegeven. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.eennulvier.nl

Lolopalazo

Lolopalazo

Initiatiefneemster Paulien de Booy

Initiatiefneemster Paulien de Booy

Leren schorten van Klem!

Leren schorten van Klem!

Leren riempjes Triple Pink

Leren riempjes Triple Pink

Sweaters van Roeli van Vliet en shawls van by Christina

Sweaters van Roeli van Vliet en shawls van by Christina

En dit is echt nog maar een hele kleine greep uit de collecties. Afgelopen zaterdag hielden ze bij Platform 104 voor het eerst een (mode) show. Hieronder een video impressie hiervan. De collectie is stoer, eigentijds, authentiek en onderscheidend! Zelf kon ik het niet laten en heb een ontzettend gave top gekocht van het eigen label een 0 vier. Super blij mee en die had ik écht nog niet in mijn kast hangen;-) Voor iedereen die in de buurt is van Hillegersberg, rij even langs om een kijkje te nemen en doe ze de groetjes van mij! 

p.s. ze verkopen er nu ook by Christina