Dubai Shopping Walhalla

Afgelopen week voor een weekje naar Dubai geweest. Dit was voor een groot deel zakelijk omdat ik afspraken had in het kantoor - en op de showroom van mijn Nepalese agent. Weer veel nieuwe ideeën opgedaan voor mijn shawls.

Maar tussen de bedrijven door was er ook ruimte om te winkelen. En dit is in Dubai erg goed te doen. In Dubai zijn diverse Malls te vinden: Dubai Mall, Marina Mall, Mall of the Emirates, City Walk, Wafi Mall en nog veel meer. Allemaal prachtig en verschillend, maar mijn favoriet blijft The Mall of the Emirates. Dit omdat deze net niet té groot is waardoor je mega afstanden moet afleggen als je echt gericht iets zoekt zoals in de Dubai Mall, maar wél al mijn favoriete winkels en merken heeft.

Mall of the Emirates

Echt alle merken zijn hier wel vertegenwoordigd. Maar het allerfijnste is dat ze hier een complete Victoria's Secret winkel hebben. Waar wij in Nederland natuurlijk wel de kleine VS winkels hebben op oa. Schiphol, hebben ze hier in Dubai de hele collecties van VS en Pink. Op mij hebben deze winkels een soort van betoverend effect. Misschien is het ook wel het feit dat behalve in Londen er verder alleen maar Victoria's Secret winkels in Amerika zijn, en het dus niet een winkel is waar je zomaar heen kunt. Maar buiten dit zijn de pasvormen van de lingerie ook echt top. Dus...helemaal gelukkig de winkel weer verlaten:-)

Wat een andere hele mooie winkel is in the Mall of the Emiraties is Boutique 1. Een multibrand store in het hoge segment voor mannen en vrouwen. Zij verkopen oa. Elie Saab, Isabel Marant, alle lijnen van Victoria Beckham, Cloe, Alexander Wang en nog vele andere merken. Budget technisch mijn portemonnee hier dicht moeten laten, maar wel genoten van alle prachtige creaties én presentaties.