Happy Sunny Birthday

Afgelopen zondag 1 mei was mijn verjaardag. En zo slecht als het weer de afgelopen week was geweest, zo mooi was het nu. Wat is het toch een verschil of de zon schijnt of niet. De kleuren, de geuren, de mensen, alles is mooier, lekkerder en leuker.

Zelf ben ik eigenlijk nooit zo van het uitgebreid vieren van mijn verjaardag, dus ik had bedacht een klein groepje uit te nodigen voor einde ochtend koffie met gebak en 's avonds met buuf en vriendin Natasja gezellig hapje eten.

De avond ervoor was ik al met Natasja de stad in geweest ivm Alkmaar Shopping Night. Alle winkels open tot 23:00 en overal lekkere hapjes, drankjes en muziek. En ook om mijn oudjaarsavond in te luiden. Dus voor middernacht zouden we niet naar huis gaan. Vriendin Daphne sloot ook aan. Uiteindelijk gezellig in De Koning beland. Iets later thuis als eigenlijk de bedoeling was, en net iets té gezellig, maar top avond!

Volgende ochtend iets wat wazig wakker geworden en net van plan om alvast rustig aan de hapjes klaar te gaan maken, hoor ik opeens zingen door de brievenbus...Majella en Franka! " Hoezo zijn we vroeg, 10:45 is toch einde ochtend...?". Gelijk wisten de buren ook dat het mijn verjaardag was:-)

Wat een heerlijk stel. Het huis gelijk gevuld met heel veel gelach en we hadden elkaar al zeker een week niet gezien, dus er moest nodig van alles bijgepraat worden:-) Gelijk geen tijd meer om me nog maar een seconde duf te voelen:-)

Bestand 01-05-16 22 45 04.jpg

 

Daarna stroomde de rest ook langzaam binnen. Inmiddels scheen de zon volop, dus zodra het kon naar buiten verhuisd.

Echt asociaal verwend met kado's, wat is dat toch een feestje:-)

 

De dag afgesloten bij Wijn Bistro High5 waar ze heerlijke wijnen en héle lekkere hapjes hebben! Lekker op het fietsje met Natasja:-) Wat kan het leven toch mooi zijn. En wat ben ik gezegend met zulke onwijs lieve en leuke mensen om me heen