La Boustique en Route...

La Boustique en Route...& by Christina: sinds kort een samenwerking, door toevalligheden tot stand gekomen.

Op vakantie op Ibiza afgelopen mei werd ik door een vriending voorgesteld aan Margot Traa. Berna en Margot hebben allebei voor de parfumerieketen Mooi gewerkt en altijd contact gehouden. Margot heeft in het verleden 2 parfumerie winkels van Mooi gehad. Toen bleek dat ze gelijk op Ibiza zaten, een mooie gelegenheid om weer eens "live" bij te kletsen.

Omdat Margot in Middelharnis had gezeten met één van haar winkels werd ik nieuwsgierig omdat ik met mijn shawls bij de winkels van Deauville lig in oa. Middelharnis. En zo groot is deze wereld niet....En dat bleek maar weer, want Margot bleek goed bevriend met Corina Wytzes van Deauville en werkt ook nog eens al een tijd samen met Corina! En naast Corina bleken we gezamelijk nog meer gemeenschappelijke vrienden te hebben. Ik blijf me er altijd over verbazen hoe klein de wereld soms is. Het werd dus een gezellige middag op het strand van Ibiza.

Maar het leukste van het verhaal is dat Margot vertelde over haar nieuwe uitdaging die ze samen met Corina 2 maanden geleden is aangegaan, La Boustique en Route...

Tot voor kort laadden Corina en Margot regelmatig hun auto vol met kledingrekken en kleding om als een soort pop-up store op verschillende locaties, denk aan restaurants, strandtenten etc., kleding te verkopen die bij Deauville verkocht werd. Maar al het gesjouw begon op te breken, ondanks dat het elke keer een succes was. Dus wilden ze hiermee doorgaan dan moest het wel anders en professioneler.

En dat werd La Boustique en Route...Het uitgangspunt is een rijdende boutique die verschillende locaties aandoet. Hiervoor werd er een oude ambulance bus omgebouwd tot veredelde winkel/ paskamer/ magazijn en is er een grote stand gemaakt waarin de hele collectie kan worden gepresenteerd.

13497758_1296048933746053_7063730148393481179_o.jpg
_DSC0133.jpg

Inmiddels staat de agenda van La Boustique en Route deze zomer al behoorlijk vol met boekingen en rijdt de supergave bus van La Boustique langs allerlei leuke (strand)gelegenheden aan de Nederlandse en Belgische kust en staan ze op diverse evenementen. De bus is gevuld met allemaal mooie en luxe fashion items, zoals tassen, sieraden, kleding, parfums en slippers. Mooie merken zoals de handgemaakte vesten van Kiro by Kim, armbanden van Tembi, handgemaakte oorbellen van edelstenen van Oorbellen van Marthje, (toilet)tassen van All-time Favourites, parfums van Reminiscence, kleding van oa. Beatrice San Francisco, Gold Hawk, Isla Ibiza, Ibiza People, Hot Lava en...de shawls van by Christina.

Verder wordt de gehele dag de kleding geshowd door een paar top meiden en is er vaak een DJ bij die zorgt voor heerlijke lounge muziek.

Ik heb nu 2 weekenden mee mogen "touren" met La Boustique en Route..., wat een feestje was dit.

Het eerste evenement was bij Hof van Renesse en een week later bij Outdoor Summer Fair in Strijen. Zie hieronder een impressie hiervan.

Bij elk evenement heeft La Boustique en Route weer nieuwe collectie hangen en ook komen er geregeld "gast" merken met hun collectie een dag meedraaien. En dit maakt het keer op keer weer interessant om even langs te gaan om te kijken.

Binnkenkort gaat de website van La Boustique en Route online, maar tot die tijd zijn ze te volgen via hun Facebookpagina Laboustique. Ook voor reserveringen.