Strandclub Zee

In een eerdere blog heb ik al een keer geschreven over La Boustique. Eigenlijk een rijdende winkel  die langs diverse strandtenten cruiset in de zomer met een uitgebreide collectie kleding, schoenen, tassen, luchtjes, (woon)accessoires en nog veel meer.

Wat schetst dan ook mijn verbazing als ik een paar weken geleden op Facebook lees dat Margot, één van de drijvende krachten achter La Boustique, een strandclub heeft geopend samen met haar man Lex. Reden genoeg om tweede pinksterdag samen met vriendin Berna en haar kids Isa en Joep af te reizen naar Ouddorp, naar strand Brouwersdam. Nu wist ik al dat Margot en Lex echt ras ondernemers zijn, maar ik vind het ongelofelijk om te zien wat ze volgens mij in ong 2 maanden hebben neergezet. 

Foto 05-06-17 14 38 22.jpg

Als ik 's morgens uit Alkmaar weg rij is het bewolkt. Jammer, want het is de hele week prachtig weer geweest. Maar bij aankomst in Utrecht, waar ik Berna en de kids ophaal, gaat de zon spontaan schijnen door dit heerlijke welkomst comité! En hoe dichter we bij Zeeland komen, hoe mooier het weer wordt. 

 

Een jaar geleden heb ik Margot via Berna leren kennen op vakantie in Ibiza. Hier is voor mij de samenwerking met La Boustique uit ontstaan. Ontzettend leuk dat we nu een jaar later weer samen naar Margot gaan, maar nu naar haar eigen strandtent. Die had ze zelf denk ik ook even niet aan zien komen:-)

Eenmaal op de Brouwersdam waan je je in het buitenland. Al die campers langs de kant van de weg geven het een gezellige sfeer. De entrée naar Strandclub Zee is verrassend. Een soort loopbrug van hout met industriële hekken erlangs! Echt gaaf. Dat ze het niet klein zouden aanpakken had ik kunnen verwachten maar dat je in zo'n korte tijd dit kunt realiseren is ongelofelijk (denk aan: de bouw, inrichting, personeel, menukaart, keuken, inkoop, bar en nog zoveel meer....).

Foto 05-06-17 11 26 12.jpg

Na eerst lekker koffie gedronken te hebben en uitgebreid iedereen dag te hebben gezegd is het lunchtijd:-) De kinderen gingen voor een super combi: poffertjes met bitterballen. En ik kan zeggen: die bitterballen zijn fantastisch! Berna en ik vonden het maar lastig om van de uitgebreide kaart te kiezen, zoveel lekker dingen, maar gingen uiteindelijk voor carpaccio en een salade. Natuurlijk hoorde hier een heerlijk glas witte wijn bij. Een Verdecchio, van harte aan te bevelen:-) 

 

En dit is dus Margot, wat een stoer wijf! Sorry Lex, heb geen foto van jou gemaakt, anders had je er naast gestaan. Want vind het van jou natuurlijk net zo stoer. Een strandtent openen, 365 dagen per jaar open, naast je bestaande bezigheden, wow! En ook van zoon Max jammer genoeg geen foto. Over vanuit Amerika waar hij studeert, ivm vakantie, en dan gewoon full speed aan het werk bij zijn ouders:-) Super leuk om te zien.

Hieronder een foto impressie van Strandclub Zee. Als je op de foto's klikt vergroten ze. Ik ben nog nooit bij Margot en Lex thuis geweest, maar ik weet zeker dat dit niet veel zal afwijken van de sfeer die ze hier hebben neergezet. Het voelt ook alsof je bij ze thuis bent.

Had ik trouwens al gezegd dat de ijsjes ook zijn goedgekeurd door het comité:-))

Wat een kadootje was deze dag, samen met mn lieve vriendin en haar 2 kanjers! Die ik binnenkort overigens zal moeten gaan missen omdat ze naar Londen gaan verhuizen. Wat ik natuurlijk ook weer onwijs stoer vind en leuk.....ik weet wel waar ik over 2 maandjes nodig eens heen moet:-) 

Margot en Lex ontzettend veel succes met dit nieuwe avontuur! En Margot, je ziet mij 1 juli bij La Boustique in Oegstgeest. Want dit gaat natuurlijk gewoon door en dan kom ik gezellig weer een keer meedraaien. 

X